NAJAARSACTIE
Profiteer nu van een gratis glaswand!
Afspraak maken
Showroom vandaag geopend van 8.00 uur - 17.00 uur

Over ons

Welkom bij Houtbouw Goedegebure!

Bij Houtbouw Goedegebure staat vakmanschap en kwaliteit centraal. Als gespecialiseerd bedrijf in duurzame houtbouw zijn wij toegewijd aan het creëren van hoogwaardige, op maat gemaakte houten constructies voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons jong dynamisch bedrijf biedt jarenlange ervaring gecombineerd met een frisse, moderne aanpak.

Onze missie

Bij Houtbouw Goedegebure staat de klant centraal in alles wat we doen. Onze missie is om met vakmanschap en passie hoogwaardige houtconstructies te leveren die perfect aansluiten bij de unieke wensen van iedere klant. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige uitdaging, wij luisteren, denken mee en zetten ons volledig in om uw visie tot leven te brengen. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering streven wij naar maatwerkoplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Uw tevredenheid is onze drijfveer en vormt de kern van ons werk.

Onze waarden

Bij Houtbouw Goedegebure draait het om:

Waarom kiezen voor Houtbouw Goedegebure?

Bij Houtbouw Goedegebure kunt u rekenen op vakwerk dat volledig op uw wensen wordt afgestemd. Of het nu gaat om een op maat gemaakte schuur, een duurzame houten veranda, of een robuuste overkapping, wij bieden oplossingen die niet alleen prachtig zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Door onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring, zorgen wij voor een soepel bouwproces van begin tot eind.

Wij staan voor u klaar om uw droomproject in hout werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Houtbouw Goedegebure voor u kan betekenen!

 

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die allen een passie delen voor houtbouw. Van ontwerp tot uitvoering, wij werken nauw samen om elk project tot een succes te maken. Onze ambachtslieden en ontwerpers zijn experts in hun vakgebied en hebben een scherp oog voor zowel esthetiek als functionaliteit.

Jacob-Jan Goedegebure
Eigenaar
Ron Vlot
Verkoper / inkoper
Martijn Zandee
Verkoper
Sabina de Reuver
Administratie
Peter Koster
Logistiek/magazijn
Arne den Oudsten
Timmerman
Jort Makkenze
Timmerman
Gerben de Wolf
Timmerman
Josh van den Broek
Timmerman
Erg tevreden. Nette offerte en conform afspraak geplaatst. Zeker aan te bevelen
Zeer tevreden over de plaatsing en correcte afhandeling! Dikke merci!
Prima bedrijf, die de schuttingen rond ons vakantiehuis hebben gezet. Snel geregeld en alles op afgesproken tijd hebben neergezet. Flexibel gereageerd op onze wensen waar de schutting precies moest komen. Top gedaan.